Klummen

web-teaser med smerte

Posted on

“Hver gang jeg ligger stille, kan jeg mærke min puls under huden. Det er næsten som om, den løfter huden fra knoglerne, så kraftig er den.”

Jeg var til Bikram yoga i dag. En del af mit projekt til femina.dk’s web-tv, hvor jeg kaster mig ud på fremmet hav for at vise kvinderne, hvad der er af behandlinger, events, tendenser og trends derude, og hvad min uforbeholdne mening om det er. Af uransaglige årsager har jeg valgt at lægge de to mest udfordrende opgaver i samme uge. Cross Fit og Bikram. Her er en lille smagsprøve. Jeg glæder mig til at vise det hele i sammenhæng, når de får premiere på femina.dk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: