Klummen

Vild med (dårlig) dans…

Posted on

Danmark er i undtagelsestilstand siden Maria Lucia og Morten Kjeldgaard blev stemt ud i går i Vild Med Dans. Den sidste uge har facebook været domineret af smukke solopgange og regnbuer, men de er da i den grad blevet udskiftet med skælsord. Jeg vil lade nogle (anonyme) af dem tale for sig selv:

facebook1

facebook2

facebook3

facebook4

Jeg tabte selv kæben, da Allan Simonsen gik videre. Men det er som om, at vi danskere bare ikke er blevet enige om præmissen for vores allesammens yndlings-tv-program. Skal vi stemme på dem, som vi godt kan lide? Eller på dem, som er bedst til at danse? Jeg er ligeglad, bare vi er enige!

Præmis nr.1 gør det bare umuligt for folk, som ikke har været Europas bedste fodboldspiller, at vinde.

Præmis nr.2 gør det umuligt for dårlige dansere at vinde.

I virkeligheden er det dem – hvor mobilen ligger tættest på højre hånd og aktiverer den så snart, det bliver forventet af dem – som bestemmer. (Jeg håber de er lige så aktive på tasterne, når Red Barnet beder om hjælp til de sulte i Syrien… Sms KATASTROFE til 1277 og støt med 150 kr. (+ alm. sms-takst)). Og i går viste det sig at være folk, der ser fjernsyn ud fra præmis nr. 1. Jeg kunne jo bare selv ha’ stemt. Det gjorde jeg ikke. Nææh, men jeg brokkede mig, og skældte ud på dem, som bare ser fjernsyn på en anden måde end jeg.

Så kære tv2…

Jeg vil helst se på folk, der kan danse, og det vil mange af mine facebookvenner tydeligt også. Men der er tydeligvis også mange, som er vild med dårlig dans. Eller rettere, som bare gerne vil se på deres helte fra fortiden, som ellers ikke optræder på tv mere. Og det kan jeg sådan set godt forstå, at de vil. Det vækker varme i deres hjerter at mindes et nationalt klenodie. Dengang sneen var hvidere og græsset grønnere…

Men vi er altså nogle som ikke var vild med fodbold i ’89 og stadig ikke er det, så kære TV2, kan I ikke lige lære os danskere præmissen for Vild Med Dans – og så lave et tv-program med alle nostalgi-personaerne.

Allan Simonsen videre i vild med dans

Maria Lucia og Morten Kjeldgaard

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: