Tre uger og en lille baby… nej to!!

Tre uger inde i det nye år, og jeg er allerede helt svimmel. Jeg behøver ikke at opleve mere i år, jeg har peaket.

1. Januar: Flytter til Fredericia

3. januar: bliver færdiguddannet journalist

7. januar: Har premiere som radiovært i Dynebanden

12. januar: Min veninde føder sit første barn

14. januar: Min anden veninde føder sit første barn

Jeg har holdt gang i fugtigheden på mine kinder med alle de tårer, jeg har måtte skille mig af med til nogle af disse begivenheder, men nu må det sgu holde op. En stille uge tak. Gerne med noget godt i fjernsynet.

“Min veninde har fået et barn”

Jeg vil gerne benytte denne mulighed for at dele denne hyldest fra min fortid. Musikvideoen ”Min veninde har fået et barn” af Pubsfalera aka Anne Kejser og Nina Bendixen. Tillykke til mine dejlige og modige mødre-veninder. Good luck!!!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: