TOP 10: Ting der er “så meget sidste år!”

SupersparkHavde fornemt besøg i morges af Thomas og Martin fra bandet Superspark, som står bag hittet “Så meget sidste år”. Det gav lidt kærkommen inspiration til bloggen. For hvad er ellers “så meget sidste år”? Noget vi absolut ikke gider høre mere om i 2013… Her er mit bud på en top 10.

10. Cykelsport – Nu var jeg ellers liiiige så sikker på, at Rolf var ren… men som rosinen i pølseenden skulle Hr. Sørensen selvfølgelig også skrifte foran verdenspressen. Bye bye Tour de France, der er ikke mere held i sprøjten.

9. Lukkeloven – D. 1. oktober 2012 døde lukkeloven. DøgnNetto har nu fuldstændig mistet sin funktion, da alle butikker nu kan holde åbent så længe de vil. I morgen onsdag kan du f.eks. tage en midnats-indkøbstur i Bilka.

8. Chresten fra X-Faktor – Kan I huske Chresten? Chresten som vandt X-faktor. Ja, det gjorde han faktisk i år… for fem dage siden. Men det er bare lissom om, han allerede har forladt min hjerne.

7. Quiz Battle – Smartphone-spillet from hell! I er sikkert nogle tabere derude, som stadig spiller det tidskrævende åndssvage quiz-spil. Kom nu videre i teksten! Btw, jeg findes under navnet Nixenkup

6. Nicklas Bendtner – Kender I ordsproget: “Alt godt kommer til den, som kører alkoholpåvirket rundt i bil mod kørselsretningen uden kørekort”? Nej… så er det nok fordi, karma’s a bitch, og man betaler for sine fejl Bendtner. Lad være med at se overrasket ud! Du er så meget sidste år.

5. Det danske forår – På de fleste gængse termometre, er der gjort plads til, at kviksølvet kan nå op til og med 50 grader Celsius, og kun ned til – 30 grader celcius. Nogen der kan huske, hvornår vi sidst var oppe over 0?!!!?

4. Fifty Shades of Grey – pornobogen over dem alle. Verdens kvinder kunne slet ikke få nok, men nu skal det fandme være slut! Giv mig en ny Harry Potter-bog!

3. SF – hvad skete der? Villy-effekten er forsvundet, og tilbage står en kvinde, der har lige så stor chance for at vinde kampen, som Caroline Wozniacki. Det er en ommer, SF!

2. Gangnam style – En koreaner, der mimer ridning til technomusik lyder jo umiddelbart som en brandgod idé, og det var det. Men nu må det være slut. Og nej, Harlem Shake er ikke det nye Gangnam Style, så drop det!

1.  Dommedag – Der var engang nogle urgamle junglemennesker, som stoppede med at hakke kalenderdage ind i en sten. Da junglefyren ikke gad mere, var han nået til d. 21. december 2012. Og det tolker hele verdens befolkning som værende tegn på dommedag. Ikke engang dyr er så dumme! Og vi skulle forestille at være den førende race? Pfffffff!!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: