Klummen

Tirsdag, tristdag?

Posted on

Tirsdag er bare sjældent den dag, man ønsker at vågne op til. Der er meget lidt ved tirsdage, der får hjertet til at banke. Måske cykelturen til uni, hvis man kommer lidt sent af sted. ”I dag skal det være anderledes, ” måtte jeg sige højt til min roomie, som ud fra hendes morgen-ansigtsudtryk havde samme lunkne følelser for tirsdage, som mig. Så i dag er det en god dag  Jeg mener det!

Jeg fik en AHA-oplevelse fra et afsnit af ”Desperate House wifes” forleden, hvor min rødhårede kollega Bre siger: ”perception is reality”. Der er nok én eller anden klog vismand, som har sagt det før hende, men citatet er stadig godt. Hvis min perception af dagen i dag, tirsdag, er, at den er god, så er det altså en realitet.

Jeg har f.eks. husket at tage kaffe med til hygge og varme i timerne. Jeg er glad for kaffe, og jeg føler mig beskæftiget med en kop mocca i hånden. Så det er godt! Og så udelader min perception af dagen selvfølgelig, at termokanden, som kaffen er i, har en sødlig, mærkelig lugt, som giver kaffen en forvrænget eftersmag, og så er der det faktum at jeg har skulle ignorere de menstruationskrampetrækninger, som min ryg laver, bare for at minde mig om, at jeg er kvinde i den fødedygtige alder.

Jeg har i øvrigt lige lært, at klummer, af den slags jeg skriver, ofte indeholder metaforer. Så her får I én: (højtideligt) ”Min dag er en grøn græsmark med tidsler, som jeg ikke kan mærke, fordi jeg har taget sko på. ”

Jeg har valgt, at min dag er god, så jeg ikke skal rende rundt derude på bare fødder.

Jeg har skulle tisse i et stykke tid nu. Det er min krop, der vil udskille den dårlige kaffe, og her sidder jeg med stadig en halv time til pause…. Men det gør ikke noget. Nej, for så har jeg noget at glæde mig til. Blæren er halv fuld, ikke halv tom.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: