Klummen

The day the earth stood still… eller i hvert fald dankort automaterne

Posted on

Oh ve, oh skræk. Dette var synet, jeg kom hjem til efter en arbejdsdag, der var præget af nyheden om sammenbruddet hos Nets, dvs. dit dankort.

toiletrulle
You don’t know, what you have, until it’s gone…

Jeg har kun en femmer i pungen, en thaibox i fryseren, lidt mælk fra i sidste uge, der til nød lugter fint, og så en nøgen toiletrulle. Intet har jeg kunne opdrive i lejligheden. Jeg er begyndt at lægge planer for toiletpapirshamstring. I aften skal jeg til koncert med Noah via radioen, og jeg tænker, at spillestedets toiletter er fyldt op og klar til gæster….

Hmmm. Nød lærer bar-numset kvinde at finde toiletpapir, men jeg har da heller ikke tænkt mig at “låne” en hel rulle… Bare lige til at overleve i morgen tidlig, hvor toiletpapir er et must. Men hvis jeg nu bliver ramt af samvittighedsnag, så har jeg heldigvis nogle gode forslag fra mine facebookvenner 🙂

facebooktoilet

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: