Klummen

Store kærlighedserklæringer

Posted on

Engang var en kærlighedserklæring poesi og seranader. Men det er nok de færreste i dag, der kan prale af de store balkonscener fra deres liv. Måske har du et stort egetræ med dig og din udkårendes navne snittet ind i et hjerte. Hvis du altså er heldig. Jeg har en tunnel i Greve med krummes og mit navn sirligt tegnet ind i et blåt hjerte af sprittus. Det er dog ikke mig, der har tegnet det. Selvom jeg var ret vild med ham Laus Høybye dengang (ligesom alle andre 10årige piger).

En hilsen i egetræer

Medierne svælger sig i øjeblikket i en engelsk landmands kærlighedserklæring til sin afdøde hustru, som han har opført af egetræer, og som kun kan ses fra himlen. Spidsen af hjertet peger mod hendes barndomshjem.

 

Materialistisk kærlighed

Taj Mahal i Indien, et af verdens vidundere, er den ultimative kærlighedserklæring fra en sørgende ægtemand til sin elskede, afdøde hustru. Ægtemanden var stormogulen Shah Jahan, og hans yndlingshustru, Mumtaz Mahal, døde i barselssengen ved fødseln af deres 14. barn. Taj Mahals marmor varierer i nuance fra time til time, fra årstid til årstid.

Kærlighed på Smartphone

Hjemme hos os har vi kærlighedserklæringer på et helt andet niveau. Hverken højtragende eller  ambitionsløst. Men tilpas åndsvagt og fuld af ægte kærlighed.

Måske fylder de store kærlighedserklæringer, via bygninger eller egetræer, ikke så meget i vores moderne hverdag. Men teknologien gør, at vi ikke behøver de store armbevægelser for at fortælle nogen, at vi elsker dem. Så skal vi bare huske at gøre det 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: