Must-haves

Sommer must-haves 2013

Posted on

Det er længe siden, jeg har lavet et “Must-have” indlæg. Det fantastiske fænomen, hvor man bare Må Have ét eller andet, ellers dør man!!

Med i overvejelserne er vejrforhold, ferietid, spisetid og agurketid. God fornøjelse!

 

1) Aladdin – the Musical

Aladdin the musical

Okay, jeg er måske en smule farvet, da jeg har en stor tilknytning til dette modige teater. Men Fredericia Teaters “Aladdin – the Musical” tør  jeg godt sige er en sommer must-have for alle familier og Disney-fans. skøn historie, lækkert talent og et godt grin pakket ind i en smuk Opera er alle pengene værd. Der er under 100 billetter tilbage, så du skal skynde dig, hvis du vil se den (insider-tip: køb billet til søndag kl. 19, her kan du måske være heldig).

 

2) Inferno – Dan Browninferno

‘Armen altså! Jeg ved godt, at det i kulturelle kredse er fy at læse sådan poplitteratur, men hvis du kan ignorere smagsdommerne, så kast dig i Dan Browns arme og omfavn hans nyeste bog, Inferno. Den er i samme tråd som hans andre kendte bøger med professor Langdon i hovedrollen, men denne gang er historien bedre og overraskelserne større. Jeg åd den hurtigere end, jeg normalt kan indtage en bog, og rygter på IMDB svigrer om, at denne bog bliver filmatiseret.

 

image

3) Instaweather – app.

Instagram er blevet min næstbedste sociale medie ven. Facebook er stadig min bff, men billedmediet kan alstå nogle tricks. Det nyeste nye, har jeg set, er denne vejr-app. Danskerne er jo så frygteligt glade for at snakke om vejret, så hvorfor ikke gøre det i cyberspace også. Sådan her er vejret f.eks. der, hvor jeg er nu. Lidt heldigt, at en regnbue netop manifesterede sig, da jeg skulle afprøve min nye vejr-applikation.

 

4) Bliv ven med TunaTuna hunden

Nu vi er ved mobilos, så bliver jeg nødt til at præsentere jer for Tuna. Min nye bedste cyber-ven på, ja Instagram. Så hvis du ikke endnu er på billedmediet, så kom i gang. Hunden Tuna kan man finde under profilen: Tuna melts my heart. Altså, “Tuna smelter mit hjerte”, og det gør han fordi, han er så grim, at han bliver nuttet. Et sært mix af Snøvsen og Mr. Burns fra Simpsons, hvis du spørger mig. Men Tuna er min ven, for han får mig altid til at smile for hvert nyt foto, han deler med verden 🙂

Tuna melts my heart

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: