Seks sting i min spytkanal

Fredag morgen på Hillerød hospital. Jeg har fastet de sidste syv timer og er klar til min vågne operation i min mund. Jeg skal have fjernet en spytsten, som opstod for halvandet år siden. En lille hurtig operation. Ikke noget at bekymre sig over.

Nu uden spytsten

Problemet er bare, at det ikke blev en hurtig lille operation. Stenen ville ikke ud, så de blev nødt til at klippe min spytkanal op, og efter halvanden time med åben mund og diverse hærværksredskaber derinde, fik jeg seks sting og en måned på suppe. Ligesom i børnehaven, når man havde fået et stort blåt mærke, man gerne ville vise frem, får I her the “un”cut version of syet undermund. Dette er efter, den værste hævelse var faldet.

Seks sting i min spytkanal

Jeg ved ikke, hvad en spytsten er, og ingen kan fortælle mig, hvordan jeg undgår at få sådan én igen. Det er åbenbart et mysterie i medicinverdenen. Men næste gang beholder jeg skidtet! Hellere en sten i min spytkanal end et døgn, hvor du ikke kan synke noget, end ikke dit eget spyt, så du må savle ud i et håndklæde, spise knap 20 piller om dagen, og acceptere en smerte som forhindrer dig i at tale. Det ku’ de sgu’ da godt lige ha’ sagt!

Nå, én spytsten fattigere og en tvungen suppekur rigere. Men heldigvis en dejlig masse omsorg fra verdens bedste familie, kat og kæreste. Lad dette blogindlæg læses til skræk og rædsel for fremtidige patienter, der tror, at det kun er et lille indgreb. Vær bange, vær meget meget bange!! Muahahahahahaaaaah…..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , ,

One Response to “Seks sting i min spytkanal”

  1. 9. januar 2012 at 23:00 #

    På grund af det store antal hits jeg får på ordet “spytsten”, vil jeg for en god ordens skyld skrive, at min spytsten var lavet af ondskab, og at det nok i de færreste tilfælde vil gå så galt. Held og lykke med de små sataner. Spis en masse surt og bed til at skidtet falder ud af sig selv 🙂 Jeg er selv blevet rask og glad og er kun lidt deform i undermunden nu…

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: