Rødvinsborgmestre, hvad sker der?!

Dynebanden

Nu er min første uge som studievært på Radio VLR afsluttet, og hold nu kæft en start! Negeren (Tom Andkjær) skrev til gårsdagens udsendelse en satiresang om nu tidligere Fredericia borgmester; Thomas Banke, og jeg fingerede en lille musikvideo til facebook. Udover at sangen på et lille døgn er blevet vist over 9000 gange og delt 144 gange på facebook, så har den også vækket lidt harme hos nogle. Det vil der altid være, især for folk, som har ondt af manden. Men det, jeg forarges over, er ikke en enkelt mand i en provinsby, som ikke har styr på sine kvitteringer (hvem har det??), men derimod hvor tit, det er borgmestre, der ikke har styr på sit shit!

Når borgmestre “runder op”

Enhver kan regne forkert, og mange har sikkert prøvet at “runde op” i skatteregnskabet, men når man ved, at alles øjne er på én, og at pengene kommer fra disse øjnes lommer, så forstår jeg ikke, at man tør “runde op”.

rødvinsborgmestre

René Milo, Peter Brixtofte og Thomas Banke (tidligere borgmestre i hhv. Greve, Farum og Fredericia)

Måske er Thomas’ forbilleder at finde i andre venstrestyrede kommuner…

Men Thomas Banke valgte til sidst, efter Venstres Boss, Lars Løkke, havde udtrykt, at “det var noget rod” (måske en underdrivelse…), at gå af.

Satire, ikke mobning

Inden da, nåede Dynebanden at forevige Fredericia-dramaet i en sang. Og husk kære folk, det er satire – ikke mobning.

Mobning er, når du vælger at adressere vedkommende (på facebook, sms, i skolegården etc.) for så at kalde ham/hende klam eller lignende. Satire er, når du tager en offentligt kendt sag og spinder en joke på det. Ligesom alle de sommerrevyer, familien Danmark hvert år klapper sig på lårene af grin over. Husk det 😉

Og så god fornøjelse med sangen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: