Dagens: Rødhåret, fregnet og nu en brilleabe

Det har altid undret mig, hvorfor folk med briller har større risiko for at blive drillet. Og folk med fregner. Og rødhårede mennesker…..

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg farver mit hår rødt. Jeg har fregner, og nu har jeg så erhvervet den sidste af tre onder… briller. Og ikke bare læsebriller eller solbriller. Det er pyntebriller, altså sådan nogle uden styrke i glassene, så jeg bare kan ligne én, der er svagtsynet.

pyntebriller

Billede fra instagram – Følg min profil på instagram.com/naturligvisnina eller bare tryk på billedet 🙂

Profil Optik-damen havde kun haft én anden kunde i sin karriere, som ønskede glas uden styrke i sit mærkestel. Om det er ensbetydende med, at jeg er en “freak” eller “first mover” må stå i det uvisse, men jeg er en glad brilleabe. En glad, rødhåret, fregnet brilleabe!

Briller er et smykke

Jeg forstår godt, hvis nogle tvungne brillebrugere føler sig stødt af, at en pige uden synsproblemer vælger at få et par anyways. Men alas, det kommer sgu nok, og så er jeg forberedt med et par smarte af slagsen. Briller er for mig et smykke, som kan ændre et ansigt og give det en anden karakter.

Mærket er svenske Skaga og er købt i Profil Optik // Trøje fra Vero Moda pyntebriller skaga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: