#Projektplantevæg, DIY

Plantebuks: Brug dine gamle jeans som potteskjuler

Posted on

Jeg er den skraldespandsveninde, som tager imod alle de rester, som mine omgivelser ikke vil eje mere. Jeg har svært ved at sige nej, og ofte har jeg en hel del tøj, som jeg enten ikke kan passe eller synes er grimt, liggende. Heldigvis kan man så tillade sig at eksperimentere.

Plantebuks? Penalhusbuks? Eller anden opbevaringsbuks?

Det er ikke det vilde DIY projekt, da fremgangsmåden er ret simpel, men edt du skal bruge er:

  • gamle jeans
  • nål og tråd
  • to skruer og en boremaskine
  • planter efter eget valg

Jeg klippede buksebenene af højere oppe, end jeg vil tillade min datter at have hotpants! Benene skal nemlig syes sammen, og de har ikke rigtig nogen funktion som lange, andet end hvis man synes, det ser sjovt ud.

Så bruger jeg den ældgamle sy-kunst; at ri. Jeg rier benene sammen med en tråd i en farve, der blender ind i stoffet. Så er den faktisk færdig. De to bæltesnipper hænges på to skruer i væggen, og så kan du fylde i buksen, hvad du vil. God fornøjelse 🙂

Something is wrong.
Instagram token error.
Load MoreRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Naturligvis Nina
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: