Klummen

På loftet sidder Nissen – med alle mine værdier

Posted on

Indretningen er upraktisk, og gulvpladsen sparsom. Til gengæld er der godt med ovenlys. Jeg er på loftet, og her bor efter sigende nissen, som i lang tid har haft møbleret sit hjem med min smadrede studenterhue, et tomt akvarie, skijakker, lysestager, sommertøj, ting fra min barndom med meget mere.

Men nu har jeg, med inspiration fra mit nye yndlingsprogram på tv (Depotjægerne på 3+), besluttet at gå i gemmerne og finde de sjældne og uvurderlige genstande fra loftstrummet.

Lille minde, stor værdi

Jeg hader at smide ud!! Derfor er jeg velsignet med ikke blot et loftsrum, men også en kælder, som huser mine store og mere rubuste ting.  Så loftet er forbeholdt de mere sarte skatte.

I et lille skrin fuld af glimtende ragelse, finder jeg fire sølvsmykker. Det må have været gaver, men jeg ved ikke fra hvem, og jeg har da vist aldrig gået med dem. Ved siden af ligger en mariehøne i filt. Hehe, det var den mariehøne, jeg fik af min veninde en sommer eftermiddag, jeg besøgte hende, dengang hun boede på Frederiksberg. Hun sad og stak en nål ned i noget stof og samlede det her filt i små klumper, som til sidst blev til et dyr. Hun skulle vist lave dem til et barn i familien.

Alligevel fik jeg også et filt-dyr med hjem, og selvom den er røget på loftet, så er den blevet gemt og har oven i købet fået en plads i skrinet med alle smykkerne. Sjovt at det mindst værdifulde alligevel har den største værdi. God weekend 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: