Nemme opskrifter

Nem tærte med gedeost (Galette)

Posted on

Jeg har ikke noget tærtefad. Mærkeligt, for jeg elsker tærte.

Min vinterferie er just begyndt, og noget som er sikkert for alle ferier, det er, at jeg meget hurtigt begynder at kede mig, hvis ikke jeg er ude at rejse. Så ugen blev skudt i gang med et forsøg på Eggs Benedict. Den manglende billedserie siger mere end ord…..

I stedet kastede jeg mig over nedenstående tærte til aftensmad. Se det var til at overskue. Dejen kan man jo købe færdiglavet, men det var også langt nemmere end forventet at bakse den sammen selv. Opskriften kan du finde HER og mit ydmyge resultat kan du se herunder:

tærte med gedeost
2 Porre steges i olivenolie og vendes i 2 dl creme fraiche. En dej af smør, mel og vand rulles ud, og porremixet samt skinke lægges i midten med ca. 7 cm ud til kanten.
gedeost
Skær gedeost i skiver på ca. en halv cm og put dem oven på porre og skikemssen.
Galette
Fold dejen indover fyldet. Brug evt. vand til at få dejen til at klistre sammen, så den holder sig selv.
Galette med gedeost
Ind i en 200 grader varm ovn i ca. 30 minutter eller til osten er blød og dejen gylden. Velbekomme!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: