#Projektplantevæg

Naturligvis Plantevæg

Posted on

‘Naturligvis’ er et ord, som bruges for at udtrykke at noget er selvfølgeligt, indlysende eller forståeligt i forhold til hvad man kan forvente.

Det står der på Ordnet.dk. Men ordet, hvis jeg må have lov at analysere lidt, dækker vel også over, at det naturlige vil ske. Det som ville ske, hvis ikke nogen blandede sig. Det sker naturligt. Too much?

Ok, jeg skruer ned for abstraktionsniveauet 🙂 Jeg skifter linje på Naturligvisnina, da jeg mener, at bloggen trænger til en stramning og en botanical pick me up.

Jeg elsker naturen, og jeg mener, at den bedste kilde til at få folk til at behandle den ordentligt, må være at lære at bruge den. Det handler ikke kun om at gå tur i skoven. Hvordan får man naturen ind i en travl hverdag?

#Projektplantevæg

Jeg har fundet en ‘lille’ hobby, hvor jeg tager naturen indendørs, både for at glæde øjet, men i særdeleshed også for at rense luften og indeklimaet på matriklen.

Hvordan det startede er jeg faktsik i tvivl om, men nu kommer du med på rejsen mod min hjemmelavede plantevæg. Jeg skal nok dele alle sejre og nederlag, men også inspiration. Og her under er et par øjeblomster.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Naturligvis Nina
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: