Must-haves

Must-haves: når du er gravid

Posted on

Én af mine yndlingsindlæg at lave har været must-haves indlæggene. Mest fordi det er så uendelig dumt og kommercielt at kalde noget et “must-have” – altså noget du bare MÅ ha’. Men det er et dejligt dækkende ord, hvis du vil beskrive ting, som kan gøre hverdagen lidt bedre. Og det er jo et mål i sig selv 🙂

gran canarias bjerge

I anledning af min annoncerede graviditet, synes jeg kun, det er passende at lave en must-have graviditet special.

BH-forlænger

Én ting er, at brysterne bliver større. Og på et tidspunkt må man også punge ud for at få både større skåle og ammevenlige løsninger, men indtil da, så er sådan en lille BH-forlænger guld værd. For udover brysternes størrelse, så bliver omkredsen af brystkassen også udvidet, og det er mega ærgerligt, at man relativt tidligt er nødt til at skifte BH pga. det. Med dette lille aggregat, kan du stadig kan gå med dit flotte undertøj langt ind i graviditeten. Du kan f.eks. få dem på smukmor.dk til en 20’er.

BH forlænger

BIO-Oil

Tro flytter bjerge, og hvis dette produkt ikke virker, så er jeg lykkeligt uviden om det. Der er mange teorier om strækmærker, men jeg kan love, at man i det mindste vil gøre et forsøg på at forhindre dem i at komme. Mange er arveligt disponerede, og hvis de kommer, så kommer de, og så er det en del af den præmis, man gik ind til, da man valgte at blive gravid. Hvis det ikke virker, så har jeg alligevel plejet mit maveskind med en lækker olie, som dufter utrolig godt og giver baby en lille massage. Fås lige nu til 49,- på luxplus.dk – normalpris ca. 120,-.

Bio Oil mod strækmærker

Høj solfaktor

En anden af de præmisser, man må acceptere under graviditeten er risikoen for solpletter eller pigmentpletter. De mørke pletter i huden har jeg allerede tendens til, så i graviditeten skal jeg være endnu mere opmærksom. Det forhindres bedst ved at undgå solen, men en høj solfaktor kan også hjælpe, for paradoksalt nok, så har du også brug for solen D-viatminer i høj grad, når du er gravid. Alas… brug bare fornufte, så går det nok! Derma solfaktor uden al det der “man ikke må” ca. 99,-.

Solfaktor mod pigmentpletter

Støttestrømper

Og så er der selvfølgelig den øgede risiko for åreknuder i benene. I forbindelse med graviditet fordobles blodvolumen i kroppen, og dine vener skal pludselig pumpe meget mere blod tilbage til hjertet end normalt. Støttestrømpen forhindrer, at venerne udvider sig og giver bedre blodcirkulation. Jeg bruger dem, når jeg er på arbejde og ikke har mulighed for at ligge med benene opad hver anden time, og så er de gode, hvis du skal ud at flyve. Mine er købt i Matas, og hvis du alligevel vælger at gå den vej, så husk at melde dig i matas-klubben som er gratis for (om ikke andet) at få deres babypakke 😉

Støttestrømper

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: