Must-haves

Efterårets must-haves – Undgå træthed

Posted on

plant nanny app

Plant Nanny app.

Du skal pleje din lille vinduesplante efter eget valg (Jeg har valgt en magurit) ved at vande den. Planten har sjovt nok samme behov som dig, da du har indtastet højde og vægt, og planten kalder så på vand, når DU har behov for det. Så kigger den trist på dig, og du tænker; “Jeg skal alligevel ud i køkkenet og hente kaffe, så kan jeg jo lige bunde et glas vand samtidig”. Jo…. det gør du faktisk, for du er lige blevet mindet om, at din krop har brug for det af en lille sød og big-eyed plante… Plant Nanny – 7 kr.

Tjek om du får nok vand, ved at trække lidt i huden på din håndryg. Falder huden kun langsomt ned, får du for lidt vand.

 

C-vitamin i stedet for Fantac-vitamin

Et lille bruseeventyr i glas, så det næsten føles som sodavand. Man kan få en rulle C-vitamin for ml. 20 og 30 kr., og når min sodavandstørst så slår til, så kan dette vitamintilskud faktisk tage cravingen, og så er det ikke bare sukkerfrit, det er mega sundt og godt især om vinteren, da C-vitamin forstærker immunforsvaret. Hva’be’har!!! Jeg griber altid en rulle i Føtex, men man kan også få dem bl.a. i Matas.

 

efterårStjæl årets sidste solskin

Jeg forstår godt, hvorfor mange bliver triste, når sommeren slutter, men jeg tror det handler om perception. Altså, hvordan man vælger at se på det. Du kender det godt “er glasset halvt fuldt, eller halvt tomt” – Ser du sommerens slutning eller efterårets start?

Efteråret er for mig årets smukkeste tid, og i år er vi velsignet med flere solskinstimer end normalt, så ligemeget om du har børn eller ej, så gå en tur i en skov, saml kastanjer, svampe eller flotte farvede blade til vasen. På den måde får du både årets sidste gratis D-vitamin fra solen og en grund til at møde andre mennesker, end dem du altid møder på facebook 😉

Få et overblik over gode vandreruter i de danske skove HER.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: