Klummen

Mobil-kedelig morfar

Posted on

Min morfar fylder 80 år lige om lidt, selvom hans nøddebrune hår ikke ligefrem afslører det (gode gener!). 19. januar 2012. Og så må jeg bøje mig i rødkålen og hylde hans iver for at følge med den teknologiske verden. Lige nu oplever familien det mest i form af laminerede julekort. Den lamineringsmaskine er ikke blevet kold siden han fik den. Jeg kender kun én, der også har en lamineringsmaskine. Og det er mig…

Men ud over plastikindrammede lykønskninger, så er morfar også blevet mobilkedelig – her set ved julefrokostbordet. Jeg skulle bare lige have hans nye mobil telefonnummer. Bemærk NYE mobilnummer. Og så blev han lige hængende ved mobilos. Jeg elsker, at mine bedsteforældre ikke er bange for udviklingen og stadig kan holde fast i Hansi Hinterseer og enarmede tyveknægte. Tak for en dejlig jul Mormor og morfar aka m.m. og m.f. Jeg bipper jer!! LOL 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: