Mit 2012 i billeder – Godt nytår

Praktik på Femina

Nytår er en klassisk tid at gøre status på. En god måde at holde sin sti og samvittighed ren på, omend mange nytårsforsæt ikke altid holder vand.

Mange husker tilbage på de store begivenheder i et år, såsom karriereskift, familieforøgelse, store rejseoplevelser, boligkøb, dødsfald, studiestart- og slut, men nogle gang tror jeg, at det kan være sundt at kigge lidt nærmere på detaljerne. Hvad lavede I, da flyet var ti timer forsinket? Hvad fik du af gaver til brylluppet? Og hvem gav dig det største grineflip? Det kan være svært at huske, men det er derfor jeg elsker billeder og tager dem, så tit jeg kan slippe af sted med det. Her er et udpluk af mit 2012. Rigtig godt nytår til alle.

I januar havde jeg min sidste måned hos Femina og rykkede derefter til NewsDesk. En praktikperiode, der gav erfaringer indenfor hypnose, tidligere liv, Morten Messerschmidt, slankemetoder, X-factor, Roskilde Festival, smykkemode og intern kommunikation. Meget viden om mange emner 🙂

Min kontorplads på fjerde sal

Roskilde Festival

Roskilde Festival med min skat

IndenrigsLegede sammen med Andreas Bo i tv-serien “Indenrigs” på tv2 i år. Jeg var oprindeligt kun med i et afsnit med “Ole Thestrup”, men fik derefter en del små sketches, som kollega til karakteren; Frøken Noel.

Jeg havde to ugers ferie fra Aller Media, som jeg endnu ikke havde fyret af, og dem brugte jeg på en solo-tur til Inden (Goa, Kerala, Hampi). Her ses jeg i en sjælden rolig stund på en båd i deres backwaters i Kerala.

FeminaløbLøb Feminas kvindeløb sammen med Nicola og Johanne fra min klasse. Fik en tid på 27 min og lidt mere. Totalt over evne 🙂

GuldbryllupMin mormor og morfar kunne i år fejre guldbryllup, hvilket blev markeret i Herlev med flyvende og lysende rislamper.

fisketurPå fisketur med mine yndlingsdrenge. En naturoplevelse, som jeg uden tvivl skal gentage i det nye år.

Lille Smilla blev en del af Bendixen/Larsen klanen. En sommerhvalp fuld af kærlighed og sjov.
Berlin Baby

Min fødselsdagsgave til Lasse. En surprice rejse til Berlin, som ingen af os havde været i før.

Nina Bendixen

 

Dygtige Jess Bang og Dorthe Arve er fotograferne bag en hoppe-serie jeg lavede i år. Jeg kunne ikke gå ordentligt i knap en uge efter…Bachelor

Bacheloropgaven – syv (+ tre) ugers kamp og frustration blev til en dokumentar om det danske bandemiljø. Den skal forsvares d. 3. januar i det nye år. Så kryds fingre!
Dynebanden

I årets sidste måneder bejlede jeg til radiostationen VLR, som manglede en ny værtinde og tilrettelægger. Det er med stolthed jeg nu ifører mig hovedtelefonerne og hver morgen fra 7. januar 2013 skal underholde Jyllands og Fyns radiolyttere.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: