Klummen

Man skal jo have noget på hjerte

Posted on

Av, for en pause på lidt over fem måneder… Det kræver det nogengange, når man ser på sin blog og tænker, but why?! I mit tilfælde var der for meget, jeg ikke kunne ytre på en officiel blog. Jeg kunne med andre ord ikke være ærlig, og så går luften li’ssom ud af en blog.

Jeg kan frydes ved, at de snærende bånd er væk, og jeg trives nu med baby i maven, job på DR som vært på vejret og en tilværelse i mit skønne København, hvor jeg må tilstå, at jeg nok hører hjemme.

Bloggen skal være en inspirationskilde mere end en meningsmaskine, omend meninger nok skal komme til udtryk helt af sig selv 🙂 Jeg kommer nok ikke uden om babysnak, men det ved jeg, kan komme mange til glæde. Google har aldrig været mere besøgt på denne IP-adresse før nu, så mon ikke andre gravide kan finde mening i min galskab. Men jeg er også bare en lille pige, der er glad for oplevelser, mode, natur, mad, smukke ting og god karma, så det bliver ikke kun en babyblog. Håber gamle læsere vil læse med påny og nye føle sig velkomne. På genskriv!

Glad, gravid og gøglet et sted i Gran Canarias ørken ved Maspalomas 2014
Glad, gravid og gøglet et sted i Gran Canarias ørken ved Maspalomas 2014
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: