Nina Anbefaler

Luksus kommer indefra

Posted on

“Luksus” er et begreb, der sjældent indfinder sig i mit hjem og hverdag. Men luksus er jo relativt. For min kæreste er luksus “fuldstændig uafhængighed”. For min kat, Mafia, er det en tag-selv-reje-buffet, og for mig er luksus nok “tid” til alt det, du ikke skal nå hver dag.

Men luksus kan også bare være en ny trøje fra din yndlingsbutik, frisk sushi på en mandag eller den store  popkorn-menu til filmen. Jeg har selv fundet en måde at stille den slags luksusbehov i hverdagen – jeg kalder den “Guldfiske-metoden”. Og det går i al sin enkelthed ud på, at jeg f.eks. går ind på en online-shop og fylder alt, hvad jeg ønsker mig i den virtuelle indkøbskurv. Jeg flotter mig, men er alligevel realistisk. Jeg fylder kun det i, som jeg også ville gide betale for varen. Til sidst kigger jeg min kurv igennem, sletter eventuelle svipsere og lukker browseren ned. Det kan virke ufattelig dumt, men hvad der er endnu dummere er, at jeg ofte er videre til næste punkt på dagsordenen og derfor lykkeligt har glemt shoppekurvens indhold.

Mad-luksus

Men i dag har jeg flottet mig på madbudgettet. Helt skævt er det, at jeg endnu ikke har givet Torvehallerne på Israels Plads i København den opmærksomhed, den fortjener. Al mad derinde er “picture perfect”, og selvom jeg kun var på besøg, så endte jeg alligevel med nedenstående luksusmåltid fra hav.dk til den spæde pris af 150,-.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Derefter gik jeg i tøjbutikken RUDE på Frederiksborggade, selvom alt er 400 kroner dyrere, end jeg har råd til, også det tøj til 400 kroner… Jeg elsker bare deres tøj, og selvom det, at prøve for dyrt tøj er som at trække sutten ud af en baby, så gør jeg det og frydes ved mit spejlbillede, så længe jeg kan okkupere prøverummet.

Oh well, luksus kommer indefra. Og inden under mit H&M-beklædte ydre, så er jeg et rigtigt luksusdyr 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: