Look-a-likes: Fiktive karakterer

Sidder og hygger mig med Masterchef på tv3. En kanal jeg ikke har i min Odense-lejlighed, så jeg forkæler mine understimulerede realityprograms-behov her i weekenden.

Tim Vladimir vs. Buzz Lightyear

Én af deltagerne er Tim Vladimir, som jeg ser meget op til som iværksætter (Se mit indlæg om hans madskole HER), men det sgu da klart, når man ligner Buzz Lightyear – Toy Storys all time superhelt – “Mod det uendelige univers!”

Det er noget med hagen, tror jeg…

Tim Vladimir vs. Buzz Lightyear

Alf the Alien vs. Søren Pind

Men når det så er sagt, så slår det ikke et andet af universets kæledyr, nemlig Alf. Rumvæsnet fra 90’erne, som her i 2013 har taget bolig i venstre-politiker Søren Pind. Det er ikke min opdagelse, du har måske hørt om mediernes noget degraderende dækning af Sørens ny frisure. Men det er alligevel sjovt 😀

Alf vs. Søren Pind

Orla Frøsnapper vs. Jens Ringgård

Min næste look-a-like deltager er ikke fra rummet, men han kan ikke opfører sig ordentligt. Synes nu, at vejrvært Jens Ringgård er en nydelig mand.

Orla Frøsnapper vs. Jens Ringgård

Thomas Funding vs. Boxer-manden

Sidst men ikke mindst, så er alletiders møgirriterende tv-ven også på listen. Nej, det er ikke Peter fra Leasy, men det er næsten ligeså irriterende. Manden fra Boxer-tv. De er uden tvivl lige professionelle og gode til sit job, Boxer-manden og Christiansborg-reporteren Thomas Funding – og så synes jeg altså, at de tager prisen for bedste look-a-likes. Har jeg ret? 🙂

Thomas Funding Therkildsen vs. Boxer-mandenSe flere look-a-likes HER.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , ,

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: