Lille spejl på væggen der…

Jeg både gruer og griner, når jeg ind i mellem falder over spejlbilleder. Billeder taget med mobiltelefon ind i toiletspejlet, mens man saligt observerer sig selv gennem iPhonens “linse”. Christ! Jeg er muligvis gammel og tantet, men selvom Janteloven er dømt ude, så har det da aldrig været sexet at være selvoptaget. Eller hvad?

Spejlblanke spejlbilleder

Irinathediva3. på tredjepladsen over spejlblanke spejlbilleder er “krop-uden-hoved” billederne. Jeg kan kun komme i tanke om én målgruppe til
disse billeder. Men jeg kender selvfølgelig heller ikke til Irina the Diva’s kommunikationsstrategi.

Irina blev reality-kendt, da hun optrådte i ‘Fristet’. Til hendes forsvar, så tager hun også billeder af sig selv… med hoved.

spejlblank2. på en flot andenplads finder vi mænd med små dillere. Kropsfanatiske mænd, som har behov for at tiltrække kvinder udelukkende på muskelmasse, har ikke andet at byde på, hverken for oven eller forneden. Tør I modbevise min teori!?

Billedet af Mr. I’m-too-sexy-for-my-mirror her er taget fra sitet bodybuilding.dk.

 

1. Og dummere bliver det ikke, end når kvinder finder mobilkameraet frem midt i en fitnessøvelse, for at vise, at… øøøhh, at du ingen venner har til at tage billedet for dig? Tak til Joy K. Pedersen for nogen kendt fra reality-serien: “Mig og min mor” for så flot at bevise den pointe. Den lader vi lige stå lidt…………………………..

joy k. pedersen

Lille spejl på væggen

Den eneste tilgivelige grund til at tage den slags billeder er, hvis man er blogger og tilbyder sine mode-interesserede læsere et foto af det såkaldte “Dagens outfit”. Eller hvis du er den onde freakin’ dronning i Snehvide eventyret! Enough said…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: