Klummen

Lidt om min og solens arbejdsindsats

Posted on

Sidste arbejdsdag i det smukke hus af glas. Cupcakes, pilsner, gaver, skulderklap, smil og en tilbageholdt tåre var bevis nok for mig om, at mit år på Aller ikke bare har været en forbigående brise. Mit arbejde og tilstedeværelse har betydet noget, ligesom det har betydet noget for mig. Tak for det kære kollegaer.

Ode til solen

Men kære sol, du gule plet på himlen. Hvor blev du af? Synes du selv, at din arbejdsindsats har været god nok? Dit fravær har været bemærket, og hvad du troede var tårer, var regn ned ad mine kinder. Silende, himmeldækkende, våd og kold regn. Ingen cupcakes til dig, min fine ven. 

Dit job er at sprede varme, give fregner, skinne irriterende ind i min computerskærm, producere alger i Køge bugt, gøre landmændene sure, lave lange skygger fra fødderne af et elskende par og meget mere. Arbejdsopgaver, som svært kan udføres af andre end dig. Gider du, be om, at sigte efter de 37 timer om ugen som os andre, så lover jeg, at sende flere Mariehøns i din retning.

Kærlig hilsen Nina

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: