Dagens

Dagens: Perron runway på Hovedbanegården

Posted on

Noget af det, jeg bruger internettet mest til er ‘søgen efter inspiration’. Hvad inspirerer mig til, at få hverdagen til at blive lidt bedre? Det kan være smukke billeder på Pinterest, sjove videoer på youtube og tøjbilleder på modeblogs. Jeg har ikke selv en speciel tøjstil, og jeg har slet ikke råd til at være med på moden, når den er moderne. Men jeg er god til at få det bedste ud af, hvad jeg har. Derfor vil jeg gerne forsøge at give inspiration til andre ud fra, hvad jeg kan rumme i hverdagslivet.

Mit første forsøg lander på Københavns Hovedbanegård i solskin. Centrum af mit elskede København, som jeg savner, da min vante gang foregår i Odense. God weekend!! 🙂

Collage shirt

Collage shirt

Collage shirt

Collage Shirt: e-bay // Hvid bluse: H&M // Læderarmbånd: H&M

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: