Kan man få både kærlighed og karriere?

Mine 30 somre har efterladt et spor af tabt kærlighed gennem tiden – det ses i form af små karrierefremstød: tv- og teaterroller. De fleste af disse øjeblikke bliver qua min branche foreviget i film og billeder, og kun jeg kender til følelserne bag de smilende og til tider glamourøse snapshots.

Bag masken

Hele min karriere er heldigvis ikke bygget på kærestesorg, men det er ikke uden grund, at mange poeter, sangskrivere og forfattere producerer de bedste værker under hjertesorg. Det har jeg også gjort.

DMADET DANSKE MUSICALAKADEMI 2001

Min første kæreste slår op kort efter vores gymnasie-afslutning. Jeg søger ind på Det Danske Musicalakademi og kommer ind.

Rosalia West Side Story

 

 

 

WEST SIDE STORY 2005

Min kæreste og jeg beslutter at slutte vores forhold gennem mere end 3 år. Kort efter får jeg min første professionelle rolle som Rosalia i West Side Story på Fredericia Teater. (foto til højre)

 

HIGH SCOOL MUSICAL 2008

Får en sms: “Jeg kan ikke mere. Jeg har stillet dine ting ude foran døren, du kan komme og hente dem, når det passer dig”… Får en hovedrolle i Disney-succesen “High School Musical”. (foto nederst)

 

High School Musical

Kan man få både kærlighed og karriere?

I denne uge modellerer jeg i kvindemagasinet WOMAN. Journalisten ville gerne bruge en skuespiller til at spille de fire faser efter et knust hjerte. Det er Gud ske lov længe siden, jeg har haft hjertesorg, så jeg måtte grave lidt dybt for at spille en pige i henholdsvis chok-, reaktions-, reparations- og  “komme-videre-fasen.

Set i bakspejlet, så virker det ikke til, at det at få karriere OG kærlighed til at spille, er muligt. Men i dag sidder jeg i et dejligt parforhold på tredje år, jeg har et drømmejob som radiovært, så jeg kvæler mine tilbagevendende tanker. Jeg vælger at lade min erfaring være blot minder og tro på, at nuværende erfaring vil lære mig noget andet. Hvorfor vælge, hvis man kan få det hele?

Model i Woman

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: