Hvis nissehuen passer…

En gammel veninde fortalte mig i år, at hun havde fået sig en fin uddannelse med god løn og status, men at hun aldrig rigtig var glad for sit job. Derfor skiftede hun til en ny arbejdsplads i håb om bedring, men intet skete. Så hun satte sig derfor ned og tænkte: “Hvornår var jeg sidst rigtig glad?” – og det var hun, da hun ikke fokuserede på en økonomisk fremtid eller omgivelsers forventninger. Det var da hun passede børn i en børnehave, som medhjælper. I dag har hun lagt den finere uddannelse på hylden og plejer sit liv med et job, som gør hende glad –  nemlig som pædagog, og hun kunne ikke være gladere.

Der findes masser af jobs, som ser federe ud end andre – på papiret i hvert fald. Og jeg har da selv udeladt visse jobs fra mit cv, fordi de måske ikke lyder helt så prangende, som noget af det andet. Et job som jeg dog vender tilbage til med stolthed på snart 10. år, er Søstrene Scherzo’s julekabaret.

Man skal ikke skue jobbet på nissetøjet

Sammen med min bedste veninde og kollega og en sangferm pianist har jeg danset juleboogie-woogie for børn i Waterfront indkøbscenter, sunget “Rudolf” med fagter for handikappede og “Glade Jul” for plejehjemsbeboere. Jeg ved, at der er folk, der ser lidt ned på det, men selvom det nok ikke er branchens mest anerkendende job, så gør det mig så glad i nissehuen at kunne få folk til at grine i årets mest hyggelige måned. Og så skal man ikke underkende timelønnen, når man, som os, kan alle julesangene op og ned ad rygraden 😉

Indlæggets morale må være, at du kun finder nissetøj på modige og glade mennesker, og at den, der ler hele vejen til banken, lige har fået løn.

Rigtig glædelig jul!

Søstrene S

Glædelig jul

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: