Klummen

Jeg døber dig; Ok Panda Pop Bendixen

Posted on

Et navn skal du høre på hele dit liv. Både i sin rette form (primært ved skældud) og bøjet i diverse øgenavne typisk skabt udfra dine bedrifter. Så det er ikke et ubetydeligt ansvar, dine forældre har haft, da de i sin tid valgte dit.

Selv bliver jeg blandt venner kaldt “Ninja”. Ikke mærkeligt mit navn og min karatebaggrund taget i betragtning. Men nu fortæller en god ven mig, at Ninja nu er blevet tilgængeligt som fornavn til piger. FTW? Der godkendes 200 nye navne hver måned, og det er oftest fordi forældrene ønsker at navngive barnet efter udenlandsk skik, skriver Søndagsavisen.

The name is Pop, Panda Pop…

Selvom jeg ikke mener, at børn skal straffes for deres forældres kreative hjerneblødning, så må man alligevel smile af nogle af de navne, som bliver godkendt. Her til venstre er mine favoritter fra listen, men næppe kandidater til mit kommende yngel. Find selv på flere på Familiestyrelsen.dk. Orv, by the way, så kan børnene også bare hedde “dreng” og “pige”.

Det koster sølle 480 kroner at få dit fornavn ændret, og så kan du måske få et opmærksomhedsfremmende og krea navn som Phoebe her fra et fremragende afsnit af Friends 😉

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: