Klummen

Intet skal stoppe en mand og hans farvekridt

Posted on

Brødristere er til brød, kaffekopper til kaffe og cykelstier er til cykler i bevægelse… Måske. Selvom jeg er glad for, at puslespillet går op, og at min brik så fint passer ind i spillet, så er det da sjovt, når nogle brikker en gang imellem får én til at stoppe op og tænke: “Det passer da ikke sammen!”.

For selvom brikker, der ikke passer, er skideirriterende, så afbryder det strømmen af lemmingetanker og hverdagsrutiner.

I går mødte jeg en forkert brik. Han sad her på cykelstien foran fakta og malede et billede med farverige bogstaver i kridt. Måske ikke særlig fornuftigt i myldretid (og er der noget ,der er sendt fra helvede, så er det cykelstier i myldretid), men manden tog sig bare et hvæs af sin smøg og tegnede videre. Hvad han måtte have af bevæggrunde for stuntet, skal jeg ikke kunne sige, men så længe jeg ikke selv var den cyklist, der fik afbrudt fremkørsel, så synes jeg, det er befriende, når man en gang i mellem bliver tvunget til at tage stilling til “noget forkert”.

Efter min tur i Fakta, kiggede jeg lidt nærmere på hans tekst – men enten er det fremmedsprog, volapyk eller en kode til det ydre rum.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: