Nina Anbefaler

Inspiration: Septembers bedste køb

Posted on

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at mit forbrug er steget stødt i takt med, at jeg pludselig har fået menneskeløn og et distanceforhold på samvittigheden. Men jeg kan stadig ikke finde ud af at bruge mange penge på mad. Jeg får stadig en stor velfølelse af at arrangere et måltid ud af køleskabets “sidste dato” udvalg. Ikke mindst fordi, jeg hader at smide ud.

Til gengæld er mit forbrug steget på kvalitet og hygge. Jeg er blevet glad for at købe mode, hvilket, min barndom taget i betragtning, er noget af en kovending.

Inspiration

Her er mine yndlingskøb fra oktober måned.

oktoberkøb

 Ørepropper og maske fra Tiger // Stiletter fra Asos // Keramik Kande fra Møllegaarden

morgenradioJa okay ørepropper og maske lyder måske lidt hovsky snovsky, men det er faktisk blevet en uundværlig rekvisit i min hverdag, da jeg trods mit job som morgenradiovært er usandsynlig dårlig til at komme tidligt i seng. Derfor har mormor her brug for en morfar midt på dagen, og når alle andre er på deres højeste aktivitetsniveau, når jeg crasher midt på dagen, så er det vigtigt at kunne lukke det hele ude. Og det kan rejse kittet fra Tiger hjælpe mig med. Der følger også en nakkestøtte med, men den bruger jeg altså ikke.

Stiletterne er bare lækre og erstatter mine bianco-hæle fra 2005, som er ret så flossede og brugte. Enhver piges bedste undskyldning for at få nye sko 🙂

Og så en keramikkande – et impulskøb – det vil jeg gerne indrømme. Jeg synes den er smuk og giver lidt kolonihavehus-stemning, og så manglede jeg en kande, så jeg kan få mine 2,5 liter vand om dagen på én gang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: