Nina Anbefaler

Inspiration: Oktobers bedste køb

Posted on

 

oktobercollageStol fra OK Design // Jacket fra Pieces // Taburet fra IKEA // ballerinaer fra Swapamok

Min første desigernstol

Min bolig i Odense lider stadig en smule af “plads”, og når man er vant til et hjem, hvor man aldrig har set hjørnerne, så kan et tomt spot på gulvet virke helt nøgent og ensomt. Derfor var mit ubetingede bedste køb min ny designerstol fra OK Design. Jeg har aldrig eget et møbel med et fancy navn, men den ikke bare hedder noget flot, den er flot. Og så sidder man hammergodt i den. Jeg var heldig at fange den på et lagersalg til halv pris – Linket viser hen til en side, hvor den er til fuld pris. Men med lidt tålmod, kommer den nok på tilbud igen.

IKEA er min ven

Og kan man ikke, som jeg, blive helt svedt af glæde over en designerstol, så er vores svenske ven, IKEA, jo aldrig af vejen. BEKVÄM Taburetten er enkel, god til små mennesker og så er den åbenbart populær som fanden, og tit udsolgt. Den findes stadig i IKEA Odense, siger det bare.

Blå inspiration

Forleden var jeg nede i den lokale Pieces for at hente et par fine øreringe, som Pieces gav gratis ud, hvis man bare dukkede op i én af deres forretninger (Du kan stadig nå at gøre krav på tilbuddet). Men de er smarte er de… For hvad sker der, når jeg har erhvervet mig min fine gave med en værdi af en 50’er..? Jeg finder liiiige en bomber jacket, som jeg jo står og mangler. Men jeg fortryder intet!

Swap amok

Sidst, men ikke mindst, vil jeg lige give et shout-out til Swapamok.dk. Det er et nyere site, hvor du kan uploade billeder af tøj, du gerne vil bytte væk til noget andet. Lige så snart dit tøj er uploadet, får du point, som du kan shoppe med på de andre profiler. Ligemeget om det tøj, du har uploadet bliver solgt eller ej. Kravet er, at når nogen så køber dit tøj for deres point, så skal du selvfølgelig få det sendt eller afleveret efter aftale. Jeg har f.eks. fået de fine militærballerinaer til 0,-, fordi en anden ikke kunne bruge dem. Genbrug lige efter mit hovede.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: