Must-haves

Inspiration: Stærke statements

Posted on

Når man er selvudnævnt græsenke og har oceaner af tid med sig selv, så er google din ven. Pinterest er også en nær slægtning og diverse webshops er tjotjal BFF!

Jeg har heldigvis udviklet en evne til at lægge ting i “kurven”, placere VISA-kortet langt uden for rækkevidde, og så “glemme” at gå til kassen. Det er meget billigere. Men det betyder ikke, at man får dannet sig en ønskeliste undervejs.

Det er blevet ret moderne at underholde eller udtrykke sine holdninger via tøj, postkort, plakater, boligtilbehør og meget andet. Det er såkaldte ‘statements’, og her er et par favoritter i den kategori.

Det miljørigtige statement

Et indkøbsnet er et must for folk, der som jeg, er lidt fanatisk omkring miljøet. Det er en nem måde at gøre den store forskel på. Alt for mange køber en ny plastikpose, hver gang de handler ind. Det er både billigere, pænere og bedre for miljøet at  bruge et indøbsnet. Og hvorfor så ikke købe et med holdninger 😉

Gør dig selv en tjeneste og giv deres hjemmeside et kig – der er mange mega fede motiver både til indkøbsnet, iPhone, plakater m.m. Besøg den HER.

Statements

Indkøbsnet fra Society6  (rigtig mange sjove varianter) // Pude fra Society6 // Wallsticker fra Coolprint.dk // “Life On Mars” Statement sweatshirt fra Ganni (Meget få tilbage).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: