Nina Anbefaler

I stedet for en buket – duftposer

Posted on

Værtindegaven, premiereblomsten, advents-, kalender- eller fødselsdagsblomsten. Jeg elsker blomster. Og selvom den kærlighed nok ikke er gensidig, da jeg har utrolig svært ved at holde dem i live, så er jeg vild med at få dem, købe dem, plukke dem og give dem. Men jeg hader også, når man kommer fem minutter for sent til en fest og du er den 10. der kommer med en buket til værtinden. Den bliver mindre værd lige i det sekund, selv jeg måske har lagt meget kærlighed i valget.

Kreative alternativer er altid mere opsigtsvækkende, og så kan du tage al opmærksomheden med din blomst. Min veninde Line har premiere på en teaterforestilling, der hedder Bjørnen i dag, og da jeg ved, at premiereblomster ofte står i garderoben og visner hen, har jeg valgt en ikke-visne-blomst med en funktion. Den dufter af spa og lækkerhed, og er stadig en blomst

Posen kan du vælge at lægge mellem dit tøj i kommoden, så det kommer til at dufte dejligt af sommer, eller på badeværelset, så der lugter af spa og wellness.

De koster mellem 20,- og 150,- men det afhænger af, om du også betaler for posen. Men du kan snildt også lave dem selv og med andre urter.

Læs i øvrigt min artikel om blomsternes betydningfemina.dk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: