Klummen

Hvorfor man altid møder chefen på toilettet…

Posted on

Toiletbesøg er private og må betegnes som en del af intimsfæren. En sfære, har jeg lært, som er en arms længde fra din krop. Netop derfor undrer jeg mig – ikke blot over, hvorfor vi på arbejdet har unisex toiletter – men hvorfor virksomhedens kransekagefigurer deler herligheden med praktikanter og anden pøbel.

I firmaet ligger jeg nok nederst i fødekæden. Jeg har en chef, som har en chef, som har en chef, og ham mødte jeg forleden på das. Der er kun to toiletter i vores ende af bygningen, og man må ofte vente sin tur. Men når man overtager lokumsrullen efter sin chef’s chef’s chef, så har man ikke nødvendigvis brug for at høre sætningen “Der lugter nok lidt af død og ødelæggelse derude…”.

Toilet humor

Jeg elsker min chef-chef-chef for at være humoristisk omkring den absolut akavede situation, men når en kraftig odeur af flatus rækker uden for hans intimsfære og stadig hænger i væggene, når jeg skal derud, så falder han altså for en stund ned fra kagens øverste lag og lige lugt ned i lagkagebunden. Han er selvfølgelig for længst kommet op på toppen igen, og jeg synes stadig, han er en smilende og rar chef.  – But still!

Men én toilet-episode kommer jo sjældent alene, så jeg skulle da også lige møde ovenståendes chef – altså min chef-chef-chef-chef nogle dage senere på selv samme das…

Men da jeg så, at vi styrede i samme retning, satte jeg høfligt tempoet ned, så vi ikke skulle kæmpe om toiletpladsen. Jeg satte det lidt for langt ned, for da jeg så endelig kom frem til døren, stod han høfligt og holdt den for mig. Og så var vi lige vidt.

Jeg kan godt lide at brede pyramide-hierarkiet på arbejdspladsen ud, men jeg synes, det er et mærkeligt sted at starte. Tv-serien “Ally McBeal” baserede jo en stor del af handlingen omkring deres unisex toilet, så måske det er til for, at vi har lidt at grine af 🙂
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: