Billedbog

Hverdagsgyseren – The Foam

Posted on

Det er middag. Min barfodede ejer nifler rundt og ligner én, der prøver at ligne én, der laver noget konstruktivt. I stedet trækker hun en, for mig, ukendt rund og grå hule frem under vasken. Den kunne jeg godt lige sidde i, men i stedet for at give den til mig, fylder hun den med vand og ja… et underligt hvidt fremmedlegeme, der vokser op af hulen. Hun sætter hulen på gulvet, og putter poterne ned i det!!!

Jeg var svært bekymret. Og så skete det. En del af fremmedlegemet faldt uden for hulen og lagde sig som et boblende monster på gulvet. Jeg anede ikke mine levende råd. Men monsteret havde allerede slugt min ejers bagpoter, og jeg måtte rede resten. Så jeg nærmede mig monsteret…

Den lå helt stille, som en tiger (som mig), der skal til at angribe.

Det invaderende hvide monster klistrer fast, når man rammer. Det kan være pisse farligt, så jeg tog lidt afstand og bedømte situationen…

Bobbelmonsteret ser ud til at blive mindre og mindre, jo længere tid jeg kigger på ham. Så det fortsætter jeg med.

Uha, ad! Det var frygteligt. Monsteret sad fast på min pote!! Jeg besluttede, at man skal vælge sine kampe og den her, står jeg over. Jeg bliver her bag bordbenet og kigger på den til døde.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Hverdagsgyseren – The Foam

Skriv et svar

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: