Hvad man kan nå på 30 år

Bare rolig, det her indlæg kommer ikke til at handle om 30 års bedrifter. Men 30 år er bare et godt tidspunkt lige at gøre status. Det er rundt og nemt, og så ryger jeg fluks ind i en ny kryds-af-boks. Fra den ene dag til den anden er jeg blevet målgruppen for blandt andet Magasinet Isabellas (30 – 60 år),  og jeg er ikke længere målgruppen for Robinson og Big Brother (15 – 30 år).

Udover mig så fylder Commador 64 også 30 år i år, verdens mest solgte album “Thriller” af Michael Jackson er fra 1982, og verdens første computervirus så ligeledes dagens lys i mit fødeår. One big happy family.

Det man ikke magter ved at blive 30

Bemærkninger som “Ja, nu runder du jo et skarpt hjørne”, og folk, der oprigtigt tror, at peber er den rigtige måde at fejre dagen på, magter jeg ikke. Med mindre det er en lækker peberkværn karvet ud af et ahorntræ, så er du ikke velkommen!

Men ellers mærker jeg heldigvis ikke en ulmende krise. Hvis man har oplevet meget allerede 1/3 inde i livet og i øvrigt lever, frem for at overleve, hver dag, så kan man da ikke klage.

 

Tak mor, for livet, for at holde 16 timers ve-helvede og 30 års fjernstyret datter ud 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , ,

2 Responses to “Hvad man kan nå på 30 år”

 1. 2. juni 2012 at 12:55 #

  Hip hip hip hurra!
  Tillykke med dagen smukke, dejlige, fantastiske Ninja!

  Håber du bliver fejret med maner – og bliver velfortjent forkælet 🙂

  Kys og kram til dig!

  • Nina
   5. juni 2012 at 17:25 #

   Mange tak Maria! Det var en daaaarlig dag 🙂

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: