Klummen

Hestenettet!!? What the f**k!

Posted on

Det gælder om at ligge forrest

Jeg har lige været på mit andet SEO Google optimeringskursus, hvilket i sin enkelthed betyder, at jeg lærer, hvordan mine artikler kommer op og ligge på side 1 i en googlesøgning.

Efter min mening et spændende, ja nørdet, men relevant kursus, for web-skribenter. Nu er det bare sådan, at jeg meget ofte støder på en hjemmeside, som konsekvent og ublufærdigt lægger sig på første side i mange af mine googlesøgninger, uanset hvad de handler om. Et forum, der ikke holder sig tilbage for at diskutere ALT!!!!!!!!! Jeg vedlægger tre eksempler, og må jeg præsentere;

Hestenettet.dk

I dag skulle jeg tjekke, hvor godt min artikel om mormorarme ligger i en Googlesøgning, og selvom min trods alt ligger først, så dukker hestenettet op på side 1…

 

 

 

 

 

Derudover har jeg fået en del kliks på søgningen “Linse kessler udklædning” og derfor tjekkede jeg det i Google for at se, hvad der ellers blev fundet på den søgning, og hvem dukker op??? Hestenettet på side 1…

 

 

 

 

 

Så en dag var jeg rastløs og havde lyst til at bage, men manglede inspiration, så jeg skrev “jeg har lyst til at bage” i søgefeltet og bom, hvem kommer frem på side 1? HESTE-FUCKING-NETTET!!!!!!!

 

 

 

 

 

Jeg må sige, jeg er imponeret. Tvivler på, at hestenettets brugere har gennemført et SEO-kursus og ved, hvor mega meget i mit fjæs og min bevidsthed, de er.

Hele Danmarks hesteportal er ubestridt øverst på både min hade- og beundringsliste. Hade, fordi ting der er allevegne og hele tiden bare ER pisseirriterende. Og beundring, fordi det bare er tykt, at et site om heste dukker op i en søgning på Linse Kessler. Respekt herfra. Og skrid så.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 thoughts on “Hestenettet!!? What the f**k!

  1. Hestepiger – de kan bare noget. Se nu bare vores alle sammens Tina Lund. Og nu er du stødt på hestenettet der fylder det meste af Google tit og ofte.
    “If you cant beat them, join them” som man siger – så Ninja, du må konvertere til hestepige 😉

    1. Det er modtaget, Simone! Jeg er sikker på, at I bidrager med mange gode svar til mange menneskers spørgsmål – Jeg er i hvert fald blevet klogere 😉

Skriv et svar

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: