Gør-det-selv kattehylde

Jeg er træt af at få at vide, hvad jeg skal gøre af politikerne. De har travlt med at fortælle mig, at jeg er kommet for sent i gang med mit studie, at jeg burde have fået børn allerede, at jeg skal spendere mine penge på forbrug, når de ikke engang kan finde ud af at sætte prisen ned på de sunde varer. Jeg er træt og vil som en trodsig teenager holde skattefar for nar og bruge mine surt opsparede penge, når det passer mig og på mine børn, når jeg engang vælger at få dem!

Nina’s oprør

I dag vil jeg bevise min pointe ved at lade være med at bruge 300,- på en kattehylde til familiens yngste medlem, Mafia. Men derimod skabe én af ting fra kælderen og en god idé. Som et bevis på, at genbrug er bedre end ligegyldigt overforbrug, og kan blive taget lige så godt imod. Ninas oprør i dag: Gør-det-selv kattehylden!

How to…

KattehyldeVi klippede en dørmåtte over på langs og lagde dem i forlængelse af hinanden. Dørmåtten er god, fordi den har gummi på undersiden og derfor ikke skrider. Har man et stykke gulvtæppe, er det lige så godt. Den todelte måtte lagde vi på hylden og sømmede den fast. Med en boremaskine-handy kæreste fik jeg sat hylden på væggen godt 1 1/2 meter over jorden. Og til sidst placeres katten i arrangementet.

 

Kattehylde

Mafia præsenteres for kattehylden

kattehylde

Hylden er godkendt, når der er tid til at flirte med fotografen.

Kattehylde

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: