Gæt prinsessen på hatten

Hendes kongelige højhed Dronning Elizabeth har sat sig stædigt på forsiden af mange medier i disse dage i anledning af hendes 60 års jubilæum på tronen, og selvom jeg sjældent følger de royale begivenheder, så er der altid elementer, der viser sig ganske underholdende.

Jeg er fan af hatte, omend jeg ikke selv tør gå med de opmærksomhedskrævende af slagsen. Men de kongelige har tydeligvis ingen kvaler med at dekorere deres hoveder med ornamenterede farvelade-ufoer, og det ELSKER jeg! Måske er det kompensation for de altid opknappede trøjer og knælange skørter, at hovedpynten får lov at ligne et karneval.

Prinsesse Riis

Mit input til de festlige begivenheder er en lille hatte-Quiz. For hvilken hat passer til hvilken prinsesse? Jeg har for en god ordens skyld skiftet prinsessen ud med Bjarne Riis. Han er også nogle gange lidt af en prinsesse. Tryk på billedet for at få det korrekte svar.

Denne hat sammen med et matchende rødt outfit skabte lidt debat, da det måske tog opmærksomheden fra hovedpersonen. Hvem kunne finde på det?

A: Kronprinsesse Mary

B: Prinsesse Madeleine

C. Hertuginde Kate

 

 

 

Denne sommersag klæder ikke bare hr. Riis, men også én af følgende prinsesser:

A: Kronprinsesse Victoria

B: Prinsesse Isabella

C: Prinsesse Marie

 

 

 

 


Denne hat blev båret til et bryllup sidste år og tilhører en prinsesse, som måtte se mange satirebilleder af sig selv efterfølgende. Hmm…

A. Prinsesse Mette Marit

B: Prinsesse Beatrice

C: Prinsesse Leia

 

 

 

 

Se flere royale hatte HER

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: