Klummen

From Copenhagen with love – langdistanceforhold

Posted on

Noget af det, jeg føler stor stolthed over er, at jeg altid “er på vej”. Og det er pudsigt nok det, som flest mennesker kritiserer mig for. Jeg finder stor glæde i at lære meget om mest muligt i stedet for at fordybe mig i én specifik ting, hvilket heller ikke er en evne, der får særligt mange roser.

Jeg valgte musicalfaget, da jeg både får lov til at synge, spille skuespil og danse. I udlandet kalder man sådan nogle som mig en “Triple threat” – men i Danmark er jeg ubeslutsom og overfladisk. Så blev jeg journalist, da mulighederne også er mange. Min praktik var som skrivende journalist på Femina, min bachelor var som tv-journalist for Metronome Productions, og nu er jeg snakkende journalist i Klubben Radio.

F**king langdistanceforhold

Jeg forstår godt, at det kan være stressende at være sammen med mig, men heldigvis har jeg fundet én, som kan rumme mine mange skift. Blandt andet det faktum, at mit nuværende job kræver, at jeg bor på Fyn. Det betyder, at vi nu i et år har været weekend-kærester. Sådan skal det selvfølgelig ikke blive ved med at være, men omstændigheder har gjort, at det her har været den bedste løsning for nu.

Langdistanceforhold er ikke kun skidt. Det fremelsker nogle følelser, som man ofte ellers tager for givet, og det gør kærligheden kreativ. Heldigvis lever vi i en teknologisk tid, som gør de 170 km meget mere overkommelige.

Skype, facetime og selfies

Fast hver dag har Lasse og jeg en Skype date. Her indgår vores kat Mafia som en fast bestanddel, som billederne også indikerer, men han er vores lille pauseklovn og giver anledning til utrolig mange grin. Vi snakker typisk tre kvarter til en time, og selvom det kan føles tomt, når man så lægger på, så er det vigtigt for mig at se ham, frem for kun at høre ham.

Facetime på iPhone er genial, hvis man er på farten og ikke lige kan overholde Skype daten. Og så er der jo årets fænomen 2013 – selfien. Vi tager uendelig mange selfies og sender hinanden. Ikke fordi billederne behøver at være særligt kønne, og vi ved egentlig godt, hvad den anden oplever i løbet af sin dag. Men det er rart at få et billede af nutiden. Sådan som det er hos ham lige nu, hvor han er. Og ja, her er katten igen genstand for en god griner 🙂

langdistanceforhold

skype

Facetime

mafia lasse selfie

kat kæles på maven

lasse

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: