Klummen

Fotoshoot ved Amagerbanen

Posted on

Jeg ved ikke, hvad det er, der tricker, når folk forelsker sig i en hobby, som korkproppesamling, håndskrivning af breve, hestepasning, modelbyggeri og alt sådan noget, men jeg elsker, at det hjælper nogle mennesker til at finde sig selv i noget, som ikke er deres arbejde.

Selv bliver jeg tilfredsstillet af fotografering. Og jeg er en glad amatør, der for 10 år siden købte et Canon kamera inden en tur til Sydafrika. Nu fotograferer jeg ikke vilde dyr, men vilde unger, da mit liv har ændret sig meget i mit kameras 10 år lange levetid.

Og når jeg får lov, laver jeg deciderede fotoshoots med ungerne. Som her ved den nedlagte Amagerbane i København. En fantastisk lokation med naturlig dybde og forholdsvis ro, selvom vejen med biler kun ligger nogle få meter derfra.

Skæbnen ville, at mit kamera også led den stille kameradød den dag, og jeg skal have mig et nyt. Så hvis du kan anbefale mig ét, så må du endelig skrive i kommentarfeltet! Det her er et Canon 1000D. God weekend, når du kommer dertil 🙂 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Naturligvis Nina
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: