Forsøg på at blive rask på én dag

To smukt rullede stykker mønstret toiletpapir rager ud af mine næsebor i forsøg på at stoppe den uendelige strøm af snot, der higer mod udgangen. Ved ikke, hvad der skete, men pludselig igår blev jeg syg. Ikke noget snigende, bare lige på og hårdt. Jeg har heldigvis ikke noget, jeg skal i dag, men imorgen er propfyldt med rollespil i Harenskoven og Jyllandsteatertur. Så da skal jeg være rask, og det er ikke til diskussion! Så jeg har lavet en strategi for, hvodan jeg bliver rask på én dag.

Først er det vigtigt, at du får en varm kop te. Det hører sygdom til, det skal man bare. Jeg supplerede med en halv grapefrugt, fordi den er fuld af vitaminer, og så smager den rigtig godt.

Jeg har lavet et lille sygdomskit, som skal være placeret stratetisk tæt på dig og din dyne, så du ikke skal rejse du unødigt meget. På med yndlingsserien og pep det hele op med to panodiler og et stort glas vand.

Mad skal ikke være kompliceret, når man er syg, men jeg ville gerne have noget varmt. Så jeg skar syv kartofler, én tomat, og et halvt løg i skiver. Puttede det i et fad og pressede tre fed hvidløg ned i det. Salt og peber og en ordentlig masse bechamelsovs! Ind i ovnen til kartofler er bagt og så ind i den syge mund til gavn og glæde. Mam! Og så kan man jo vælge at skylle næsen med nyerhvervet næsehorn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På den måde og måske med lidt kærlighed fra lille Pis (katten), så er målet at være rask igen i morgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , , , , ,

3 Responses to “Forsøg på at blive rask på én dag”

 1. 1. marts 2012 at 09:45 #

  Når jeg nu ikke formåede at blive rask på én dag, så måtte jeg jo ty til eksperter og har fået lavet en artikel til BT, så alle nu ved, hvad tallerkenen skal indeholde, når man først ER blevet syg. God læsning og god bedring 😉

  http://www.bt.dk/mode-skoenhed/spis-dig-til-faerre-sygedage

 2. Mona
  31. marts 2014 at 18:41 #

  Hej jeg er selv lige blevet syg og synes selv det er mega træls kan helt klart bruge din strategi da jeg har kigget på forskellige sider om hurtigt at bliv rask. da vi skal se film imorgen i skolen men jeg kommer nok ikke i skole
  Men dog sig at hvis man spiser rå hvid låg er det ikke sikkert at man bliver rask For ved mig blev det bare værre
  Ikke at hun nævnte det

Trackbacks/Pingbacks

 1. Vejen mod helbredelsen.. | Sex and the Island - 23. november 2011

  […] veninde Nina har fundet en kur – Forsøg på at blive rask på en dag Dog lykkes det ikke på én dag, men 3. Det synes jeg personligt er ret flot. For det er noget man […]

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: