Nina Anbefaler

Månekaniner og superpindsvin

Posted on

For et år siden forelskede jeg mig i en by – Berlin – og jeg forstår ikke, hvorfor jeg ventede 30 år, før jeg besøgte den hovedstad. Måske fordi, alle altid fortæller om Berlin som et historisk mekka, og jeg er bare ikke på samme måde som andre fascineret af efterladenskaberne af 2. verdenskrig. Men Berlin er jo så meget mere. Og nu, efter et år, har jeg nu købt et lille minde om min tur derned. Et kulturelt indslag til mine ensomme bare vægge.

Kunstnerens butik fandt vi i et af Berlins bohemme kvartere, og jeg har sådan ærgret mig over, at jeg ikke købte et billede med hjem. Men nu her efter første lønseddel tikkede ind, skulle det være.

Kunstneren hedder Andras Bartos, og da efterspørgelsen på hans værker pludselig steg, lavede han webshoppen United Loneliness. Heldigt for mig 🙂

Her er mine to små kanvasser “Moonbunnies” og “Superdog and Aerohedgehog”, som jeg lige har fået ind ad døren.

Andras Bartos

Andras Bartos
Moonbunnies – Andras Bartos
Superdog and aerohedgehog
Superdog and aerohedgehog – Andras Bartos

united loneliness

Og her er et udvalg af, hvad han ellers laver – Jeg elsker hans humor – tør og weird! De små kanvas koster 22 € ( ca. 165 kr.) – af kunst at være, synes jeg, det er helt ok. Du kan lynhurtigt afkode en person ud fra, hvad de vælger at hænge på væggene. Jeg vælger humor til min væg. Ikke fordi jeg vil udstråle, at jeg er sjov, men fordi humor er en vigtig del af mit liv.

Og jeg synes, at en superhund og dens sidekick pindsvinet er kampsjovt 🙂

 

Besøg hans web-galleri på United Loneliness.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: