Nemme opskrifter

Flækket porre-suppe opskrift

Posted on

Jeg var på besøg hos min yndlingshaleneger Max-Emil i går, og han tilberedte thai-godt, som jeg blev nødt til at forevige. Først skulle vi dog i Lidl og have nogle ingredienser, og ved kassen opdager jeg, at porren er ridset, ja nærmest flækket i det ene blad! Så kan man jo næsten ikke spise den jo, og sat’me om kokosmælken ikke også var bulet. Ej, nu har jeg aldrig!

Jeg er typen, der godt kan finde på, at tage den trøje på tøjstativet, som har en syningsfejl eller et hul, for så at bede om en lavere pris (jeg står ved det, jeg har længe levet på en SU og de vaner er svære at fordrive!!!). Overvejede, hvordan kassemanden ville tage det, hvis jeg gjorde det samme med en porre…

Fuldt betalt porre og kokosdåse trods skavanker blev bragt hjem og sammensat til nedenstående simple, men lækre thaisuppe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Skåret kylling smides, kastes eller kyles i en gryde med vand til kanten, næsten da, og lad det koge. Det ligner peber på billedet, så det putter du også i.

– Den hemmelige ingrediens hedder TumYum og det skal du tage ca. 1 1/2 spiseskefuld af i suppen, sammen med en voksen kokosmælk, grøntsager efter eget valg (her er det flækket porre, og tre peberfrugter) og nudler. Verdens nemmeste ret og så er det læks.

Den færdige ret. Jeg kalder den “Flækket Thai”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: