Nina Anbefaler

fjern månelooket på din hud

Posted on

Jeg er ikke fan af at kigge mig selv dybt i porerne, og heldigvis er det de færreste, der kommer så tæt på, at de ser ujævnhederne og tidens tegn. Jeg har alligevel fundet glæde i en lille creme fra GOSH, som udjævner månelandskabet på huden, og selvom jeg ikke kan garantere for de to billeders lysrefleksion og fokus (da jeg tog billederne selv), så synes jeg godt, at man kan se, at der er en god forskel på før og efter billederne.

Det er aldrig pænt, at komme så tæt på, men billede 2 er trods alt kønnere, vil jeg mene

Det bedste er faktisk prisen. Jeg er studerende, og det er en økonomisk umulighed at spendere store summer på hudpleje. Den kan fås til 149,- i Matas, og det synes jeg er ret fornuftigt for en glat hud.

gosh velvet touch line perfector

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: