Klummen

Femina kvindeløb 2012

Posted on

Kondikvinder

Femina afholdt kvindeløb i går i København og med mine str. 42 løbesko og en xsmall løbe-bh til at holde patværket stangen stod jeg faktisk en anelse nervøs ved startmærket, for, hvad hvis jeg var en vildt dårlig løber? Mit evigt tilbagevendende konkurrencegen gør det dog praktisk umuligt ikke at yde det bedste, jeg kan. Det er selvfølgelig ingen hjælp, hvis ens bedste er temmelig dårligt?

Dans er den bedste opvarmning

Jeg bliver nødt til at fremhæve nedenstående optimist. En kvinde jeg mødte på stadion lige inden løbet. Med feminas titelsang i højtalerne zumbaede hun den rundt om de udstrækkende løbere, for, som hun siger, “dans er da den bedste måde at varme op, og så skal man heller ikke rode rundt nede på græsset”. Hun havde ikke lige fået trænet op til dagen, men dengang hun løb halvmarathon over Øresund, da havde hun også kun løbet syv gange op til. Og så dansede hun ellers videre i godt humør, og godt humør fyldte egentlig det meste af stadion og løberute.

Selv bed jeg mig fast som en tæge i hasen på min veninde og formåede at løbe over evne i mål på 27 minutter og 30 sekunder. En flot 1014. plads ud af de 3800 og et eller andet, der deltog.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: