Klummen

Et rigtigt snot nytår!

Posted on

Det er altid dejligt med et nyt år til li’ssom at ruske lidt op i de gamle rutiner, som man af én eller anden årsag ikke kan ændre i oktober. Nej, der skal et nyt tal på Mayland’en, så vi kan holde styr på løfterne. Personligt tror jeg ikke, at jeg er i stand til at holde løfter overfor mig selv i et helt år ad gangen. Måske hvert kvartal…

…And a snotty new year!

Selv faldt jeg over målstregen til 2014 med et spor af snot hængende efter mig. Havde influenza og en halv køkkenrulle ud af næsen det meste af middagen og meget overbærende veninder. Tænker, at det må være den dårlige generalprøve til mit 2014, og at premieren derfor bliver fantastisk. På sølle-skalaen overgåes denne aften kun af 2006, hvor Line og jeg sad på toilettet, da klokken slog midnat… SNOT NYTÅÅÅÅÅRR! 🙂

nytår 13/14

nytår 13/14

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: