Must-haves

Et lille tip: Gratis øreringe fra Pieces

Posted on

I radiobranchen har vi et internt begreb, man kalder for “price pigs”. Et kærligt ment øgenavn om de folk, der deltager i alle konkurrencer, og som gerne sender flere sms’er eller mails for at forøge chancen for at vinde.

Jeg er selv en lille price pig eller på mundret dansk; en præmiegris. I hvert fald, når det kommer til gratis ting, lige ned i min lomme uden den helt store indsats. Hvem er ikke det?! Og forleden faldt jeg så over dette “gratis øreringe” link på Pieces facebookside:

Pieces gratis øreringe

Jeg er altid meget skeptisk med tilbud på facebook, da der oftest er en “hage” ved det. Så siger du enten “ja” til at blive ringet op af 37 firmaer med tilbud i samme dur, eller også skal du blot sælge din sjæl.

Men den her er god nok. Har lige hentet disse øreringe til en værdi af 59,95 kr. Ikke en model, jeg normalt ville have købt, men nu får de sgu en chance. Der skulle være flere at vælge imellem, men kommer jo an på, hvor besøgt butikken har været på grund af tilbuddet. Og så er det så op til dig, om du kan undlade at blive fristet af Pieces’ andre modevare…. Jeg ku’ ik’.

Pieces øreringePieces tilbud

Tilbuddet kører indtil 7. november, du skal blot trykke “Hent tilbud” og så medbringe den mail, som facebook sender til dig, i Pieces butikken. Tilbuddet er lagt op for nogle dage siden, så scroll lidt ned. Happy shopping!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One thought on “Et lille tip: Gratis øreringe fra Pieces

Skriv et svar

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: