Nina Anbefaler

En bolig-opstrammer

Posted on

Uuh, lækker ny viden om ting jeg hverken har råd til eller forstand på!

Boligindretning…

Hos os er ting, der står bag døren, væk, og kan betegnes som ryddet op. Det samme er gældende for en stablet opvask eller hobbygrej sat så højt på en hylde, at det uden for synsvidde. Jeg er dårlig til “alt med måde” og tror på, at der bare skal flyttes mere ind i mit hjem for at det bliver mere lækkert at bo her. Derfor elsker jeg at have fundet disse to sites fuld af inspiration til pynt og fyld 🙂

www.frou-frou.dk

Oldies but goodies – her kan du finde alt det, du kender fra folkeskolen (hvis du er på min alder eller derover) og alskens andet bavl fra fortiden. Gamle verdenskort, benproteser og mælkeflasker. Gå melankoli-amok 😛

 

 

 

 

 

www.coolprint.dk

Hvis du ikke har nogle billeder til væggene eller bare ikke vil have huller overalt i den, så kan du pynte den med “klistermærker”. Træer der gror op ad væggen, citater eller måske en vandpibe… – det er top moderne, har selv set det i alle de der boligprogrammer!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg tror de fleste kvinder har haft et indretningsflip. Det får jeg cirka en gang om året, og det resulterer som regel i, at jeg bare flytter rundt på møblerne. Der er ikke det sted i stuen, min røde sofa ikke har stået. Det er også sådan jeg rydder op. Men er oprydning i bund og grund ikke bare at flytte én ting til et andet sted?

En boligopstrammer

Jeg mangler tit inspiration til at få det der feng shui, hotelværelseindbydende, karmahjem, som man ser i dameblade (som også ofte er kickstarteren til flippet). Og nu har jeg lavet en deal med den ene af de to ovenstående sites – coolprint. Jeg skal teste deres produkter på mit ydmyge hjem, så nu får kreativiteten en skalle og et håndkantslag og min bolig en opstrammer – resultatet vises naturligvis her på bloggen 😉

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: