Klummen

Dukkerne kommer – look-a-likes

Posted on

Den menneskelige Barbie

Den menneskelige Barbie er gået verden rundt i form af billeder, video og især via debat. Hun har brugt 4,5 mio kr. på sin forvandling, og mange har spurgt, hvad der kan få en almindelig køn pige til at springe ud i så drastisk en forvandling. Jeg tror, at pigen har været udsat for et hårdt break up. Kvinder har det med at kaste sig over projekter, når de ikke længere har ‘projekt mand’, og man må da sige, at hendes projekt lykkes ret godt, om man kan lide det eller ej.

Paradise Chucky

Men Valerie Lukyanova fra Ukraine er ikke den eneste dukkekopi derude. Min blogkollega fra velvetsnow.dk var faldet over nedenstående dukkekopi, og jeg synes ligheden er slående. Den nykendte Paradisestjerne Jeanette og seriemorderen Charles Lee “Chucky” Ray deler det store hår og det runde hovede, selvom det muligvis ikke er med vilje fra paradispigens side. Ikke desto mindre kan begge karakterer være dybt skræmmende på hver deres måde. (Bliv en del af Jeanettes facebook fanside HER og join de allerede 137 eksisterende fans)

Politiker page

Medierne lader ikke kendis make-overs gå næsen forbi, og da Folketingsmedlem Mette Frederiksen lod den populære page pryde sine lokker, var det ikke længere hendes politiske dagsorden, som prægede nyhedsstrømmen. Pagehår er blevet en trend, men trends kommer som regel fra fortiden. Kunne den ene halvdel af dukkeparret ‘Anna og Lotte’ have været inspirationskilden?

Kenneth og Lillebror

Og så den sidste på paletten. Den folkekære “Lillebror” fra ‘Ingrid og Lillebror’ med det uglede hår, den høje pande og de runde øjne ligner umiskendeligt Kenneth Carlsen. Begge er de gået på pension, og tv-dukken, DSB-Harry og tennisdarlingen, Caroline Wozniacki har taget over.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Dukkerne kommer – look-a-likes

  1. Synes især det er godt spottet at Mette Frederiksen uden tvivl har sagt “Jeg tænker noget i stil med Anna og Lotte” da hun var hos frisøren sidst.
    – at hun så i virkeligheden nok mente søstrene Kejser, det er så en helt anden snak.

    Ligesom dengang i “Friends” hvor Pheobe skal klippe Monicas hår, som hun ønsker skal være i stil med Demi Moore, hvilket Pheobe forveksler med Dudley Moore.

    Det kan smutte det skidt, kære Mette Frederiksen. Det er heldigvis bare hår, det vokser ud igen! :o)

Skriv et svar

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: